Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya : Biznelis és una potent eina d’aprenentatge i d’aplicabilitat i ús a l’aula

Enllaç noticia: http://xarxaempren.gencat.cat/ca/detalls/article/Biznelis-00001

Més de 40 centres educatius de FP van participar en un taller el passat 03 de febrer per aprendre a jugar a Biznelis.

Des de Catalunya Emprèn, vam oferir la possibilitat als centres educatius  de participar en un taller formatiu del joc educatiu Biznelis, creat per l’editora sabadellenca Kidnelis i per professors de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), per formar professorat de secundària i de formació professional (FP) d’arreu de Catalunya en emprenedoria.

Biznelis joc educatiu de taula, introdueix els joves en el món de l’empresa i dels negocis. Per això, des de Catalunya Emprèn es considera “una eina estratègica i molt pràctica” per potenciar la formació del professorat en l’àmbit de l’emprenedoria.


L’objectiu de la sessió va ser donar al professorat una eina útil i fàcilment aplicable a l’aula. Durant el taller es van treballar les estratègies i els continguts didàctics per treballar a l’aula. Per a Catalunya Emprèn el professorat és “una peça clau en l’ecosistema emprenedor català i esdevé palanca de canvi entre l’alumnat, el nostre talent”. Biznelis, creat pels professors d’economia i empresa de la UAB Carme Casablancas i Xavier Verge, és un joc de rol en què els jugadors aprenen més de 125 conceptes bàsics de l’àmbit de l’empresa i “han de tirar endavant els seus negocis tenint en compte que no només es tracta de fer diners, sinó de tenir en compte aspectes com la responsabilitat, el creixement personal i professional o la reversió social dels beneficis”, segons detallen els autors.

Tots els participants del taller van manifestar el seu alt grau de satisfacció vers la dinàmica i també vers el joc i van valorar quasi tots/es els ítems del qüestionari de valoració que els fam facilitar amb puntuacions de 9 i de 10 quedant constatat que el joc és una potent eina d’aprenentatge i d’aplicabilitat i ús a l’aula!
 

Comentaris

Entrades populars